Prova på flygning-kort

1,500.00 kr

Prova på flygning – kort

Flygning genomförs med start och landning på Sturup för dig som vill få en känsla för hur det är att flyga med ett litet privatflygplan och stimulera ditt intresse för allmänflyget. Kanske du också vill ta certifikat en dag? Aktiviteten tar knappt 1 timma.

Kategori:

Beskrivning

Prova på flygning – kort

Flygning genomförs med start och landning på Sturup. Ni kan vara 2-3 passagerare i flygplanet (passagerarna max ca 240 kg sammanlagt).

Innan flygningen så kommer vi tillsammans överens om var vi skall flyga. Det blir en kort genomgång av flygplanet och säkerhetsrutiner innan start. Flygturen sker i lugnt och stabilt väder. I luften får ni, om ni vill, följa med i spakarna och prova hur det känns att styra flygplanet. Vill ni fota er själva eller omgivningen så går det såklart bra (vi har inget mobiltelefoniförbud ombord). Om så önskas så kan ni efter flygningen få information om vår pilotutbildning som görs genom partners och om ni inte vill bli piloter just nu så har vi absolut plats för fler stödmedlemmar (kostar 330 kr/år). Aktiviteten tar knappt 1 timma.