Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://sturupflygklubb.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

När du som besökare anmäler dig till ett event sparas din e-post adress och telefonnummer, tills datum för eventet har passerats, detta gör vi för att veta vilka som har anmält sig till eventet. När eventet har genomförts raderas informationen.

När du bokar en  ”Flygtur, åka med”, sparas e-post adress, kontaktuppgifter i vår databas. Din betalningsinformation lagras krypterat hos https://stripe.com/se alternativt hos https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/home. Vi sparar på informationen för att säkerställa att det inte blivit något fel med din betalning. När flygturen är genomförd raderas informationen om dig i vår databas.

Kontaktformulär

När du använder något av våra två kontaktformulär ( frågor till oss eller medlemsansökan), sparas inte någon information på webbplatsen. Det du skrivit i kontaktformulären skickas som e-post till den hos oss som hanterar ärendet ifråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Vi använder oss av Google Analytics, https://analytics.google.com för att samla in data om hur många besökare vi har på vår hemsida. Vi har begränsat insamlingen av demografi-data om dig till att vara; språk, land, samt ort. Vi använder oss inte av Google Analytics annonseringsfunktion, dvs. vi samlar inte in information som kan utnyttjas för annonsering.

Google Analytics data sparas i 14 månader hos Google.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.